Ves al contingut principal

6/7/17 Animació d'un Gandalf i dos Hobbits

Ja fa uns mesos em va trucar en David de Menudo Corte per consultar-me si podia fer un Gandalf i dos Hobbits per a una animació d'un casament. Quan em truca en David Soro sempre es per posar-me a prova. Tot i que no tenia molt clar com fer els peus internet i algunes consultes a professionals, com la Eli Rodriguez, em van ajudar a provar de resoldre el dilema.

El que vaig tenir molt clar va ser que al demanar una caracterització de cinema, tipus Cosplay les perruques anirien a càrrec de l'equip de l'Àngels de Marquès. Si vols qualitat allà has d'anar.
Així doncs tenia un gran repte, fer la caracterització de Gandalf amb làtex, el maquillatge de dos hobbits i un gran repte amb els seus peus. 
Vull donar les gràcies a Joan Puyal per la seva gran predisposició a deixar-me els seus peus per fer un motlle, sense ell no hauria estat possible! 

1-Alginat i motlle de guix del peus d'en Joan
2-Làtex tintat amb aquacolor to pell unes 10 capes.
3-reomplir el peu de làtex amb cotó i latex i unificar-lo amb unes sabates xines.
4-Làtex i pintura to pells per tota la sabata.
5-Incorporar crepé picat en una malla i enganchar amb làtex.
6-Pintura a l'alcohol per donar profunditat al peu.

Vodria donar la enhorabona als tres grans actors i xanquer, que van donar vida a Gandalf, Frodo i Sam. Nel·lo, Bittor i Adrià, vareu fer molt gran la caracterització i el vestuari que tant temps i varem dedicar. Al veureus actuar, vaig saber que estàven ven vius. Gràcies. 
Vull donar un especial agraïment al David Soro per confiar en mi, en aquest projectes agoserats i bojos que sempre m'ofereix i que mai puc dir que no. Merci David.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

8/1/18 Editorial Haikus a Le Dernier Etage Magazine

No hi ha millor manera de començar l'any publicant una editorial de moda, no us sembla?

Le Dernier Etage ens ha publicat el projecte Haikus. Una història de moda, poemes japonesos i emocions. D'un equip que us és força conegut. 


Photography: Victoria Labadie @fotonomada_
→ website: www.fotonomada.com

Stylist: Vivi Puente @vivipuente_
→ website: www.vivipuente.com


MUA: Marina Canals @marinsca


Model: Lu Gao @_luzzzz_


El haiku (俳hai句ku, pronunciat /ˈhaɪ.kuː/, transcripció AFI hájku, mantenint la hac aspirada com en japonès. Plural haiku o haikus)[1] és una de les formes de poesia tradicional japonesa més esteses. Es tracta d'una composició breu de 3 versos de 5, 7 i 5. La seva poètica es basa en la sorpresa i l'embadaliment que produeix al poeta la contemplació de la natura. 


Aquest projecte doncs es basa en expressar mitjançant la moda un haiku japonés. Per tant les emocions, i els sentiments estant molt presents en aquesta editorial.
Vull donar les gràcies a la Victòria, la Vivi …

5/12/2017 Les banyes de Satanàs amb motlle de Tetrabrik

Aquest any el disseny de Santanàs del Centre Sant Pere trenca esquemes, fuig de vermell i es converteix en una bèstia. Després de xarrades amb la Iris Alarcón (directora) i el Pepo (estilista de la producció)  vàrem arribar a un acord amb el disseny. 
Es una barreja de llop, cabra i tigre. Un monstre que a qualsevol faria una mica de por si te'l trobes en mig del bosc. 

Aquest any però he tingut poc temps i l'acord del disseny ha anat just. Així que vaig optar per fer un motlle de guix per si hi havia problemes, i poder-ho repetir si feia falta. Us explico una mica el procés:


1- Fer el disseny de la protessis amb plastilina de modelar dura (NSP Sulfur-free plasteline Medium by Chavant). Al escalfar-la es pot modelar, però freda queda rígida. Va molt bé.


2- Un cop acabada la peça, obrir un tetrabrik per fer de recipient del motlle. Omplir la meitat de guix i col·locar la peça mig submergida. Esperar a que s'assequi i pintar-ho amb Gipslosmiddel de FormX per fer una pel·lícula p…

14/6/2016 Examen Final BodyArt Stick Art Studio

I Arriba el gran dia esperat! El 14 de juny de 2016 a l'escola Stick Art Studio tot són, nervis, presses, tremolors i grans maquilladors fent el seu projecte final. Jo no sóc diferent dels altres, la meva model, la Kira, arriba justa i jo que ja estava dels nervis, m'accelero. 

Em donen 7 hores per maquillar abans de la passarel·la de mostra final. He de comptar amb el dinar i les pauses. I deixar 30 minuts pels retocs finals dels estilismes. En Julio Quijano i els altres professors van passant per l'aula fent correccions d'examen. 

Quan passen a revisar el maquillatge, els nervis estan a flor de pell, amb els comentaris o consells has d'actuar, cosa que fa que et destarotin el teu apreciat control horari. Arriba l'hora de dinar, fem la pausa, miro al meu voltant, vaig molt tard, la gent ja ha fet tors i cara i va per l'esquena, jo ja he fet el tors però estic a mig maquillar la cara, he hagut de refer-la en una correcció. 

Dino sense esma, amb els nervis a l&…

Del 12 al 16 de febrer Formació de Maquilllatge Teatral FIB Escola Memory

Estic molt contenta d'haver participat en els Monogràfics de la Formació FIB de l'escola Memory. Durant una setmana he pogut donar classe de maquillatge teatral als alumnes de tercer. 

L'escola, que és un referent del teatre musical, em va demanar una formació de maquillatge personalitzat als personatges de musical. Com el de Cabaret i els artístics amb aquacolor.
Així que vaig proposar personatges de show però no em vaig deixar es habituals del teatre com l'envelliment o els dolents de pel·lícula. 

El mes de desembre vaig col·laborar en un projecte de Nadal pel Conte de Nadal de Charles Dickens, i vaig coincidir amb alguns dels alumnes que ja els vaig ensenyar la tècnica d'aquacolor. Aquests alumnes de 3er aprenen ràpid i el més important, li posen moltes ganes. Així que vaig pujar una mica el llistó per a maquillatges més elaborats. Està clar que els alumnes tenien fusta d'actors i bons maquilladors que amb la pràctica podran auto-dissenyar-se els seus propis ma…