Ves al contingut principal

6/7/17 Animació d'un Gandalf i dos Hobbits

Ja fa uns mesos em va trucar en David de Menudo Corte per consultar-me si podia fer un Gandalf i dos Hobbits per a una animació d'un casament. Quan em truca en David Soro sempre es per posar-me a prova. Tot i que no tenia molt clar com fer els peus internet i algunes consultes a professionals, com la Eli Rodriguez, em van ajudar a provar de resoldre el dilema.

El que vaig tenir molt clar va ser que al demanar una caracterització de cinema, tipus Cosplay les perruques anirien a càrrec de l'equip de l'Àngels de Marquès. Si vols qualitat allà has d'anar.
Així doncs tenia un gran repte, fer la caracterització de Gandalf amb làtex, el maquillatge de dos hobbits i un gran repte amb els seus peus. 
Vull donar les gràcies a Joan Puyal per la seva gran predisposició a deixar-me els seus peus per fer un motlle, sense ell no hauria estat possible! 

1-Alginat i motlle de guix del peus d'en Joan
2-Làtex tintat amb aquacolor to pell unes 10 capes.
3-reomplir el peu de làtex amb cotó i latex i unificar-lo amb unes sabates xines.
4-Làtex i pintura to pells per tota la sabata.
5-Incorporar crepé picat en una malla i enganchar amb làtex.
6-Pintura a l'alcohol per donar profunditat al peu.

Vodria donar la enhorabona als tres grans actors i xanquer, que van donar vida a Gandalf, Frodo i Sam. Nel·lo, Bittor i Adrià, vareu fer molt gran la caracterització i el vestuari que tant temps i varem dedicar. Al veureus actuar, vaig saber que estàven ven vius. Gràcies. 
Vull donar un especial agraïment al David Soro per confiar en mi, en aquest projectes agoserats i bojos que sempre m'ofereix i que mai puc dir que no. Merci David.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

8/1/18 Editorial Haikus a Le Dernier Etage Magazine

No hi ha millor manera de començar l'any publicant una editorial de moda, no us sembla?

Le Dernier Etage ens ha publicat el projecte Haikus. Una història de moda, poemes japonesos i emocions. D'un equip que us és força conegut. 


Photography: Victoria Labadie @fotonomada_
→ website: www.fotonomada.com

Stylist: Vivi Puente @vivipuente_
→ website: www.vivipuente.com


MUA: Marina Canals @marinsca


Model: Lu Gao @_luzzzz_


El haiku (俳hai句ku, pronunciat /ˈhaɪ.kuː/, transcripció AFI hájku, mantenint la hac aspirada com en japonès. Plural haiku o haikus)[1] és una de les formes de poesia tradicional japonesa més esteses. Es tracta d'una composició breu de 3 versos de 5, 7 i 5. La seva poètica es basa en la sorpresa i l'embadaliment que produeix al poeta la contemplació de la natura. 


Aquest projecte doncs es basa en expressar mitjançant la moda un haiku japonés. Per tant les emocions, i els sentiments estant molt presents en aquesta editorial.
Vull donar les gràcies a la Victòria, la Vivi …

4/6/17 Futurismo Editorial de Moda a Zurda Magazine

El passat 1 de maig vaig participar amb la Victoria Labadie de Fotonomada, la magnifica estilista Vivi Puente i la gran model Irene Nuez en la Editorial Futurismo.
Aquesta editorial esta basada no en la moda del futur, sinó en com s'imaginaven el futur en el passat. Un concepte retro-futuristamarcat amb els rostres adrogins, volants extravagants , teles metalitzades, plataformes i una estètica del passat amb aires de futur.


Disenyadors, directors d'art y artistes en general sempre han intentat imaginar-se com serà el futur i quins seràn els cànons  que definiràn l'estètica futurista. Un exercici de creativitat que sembla que s'ha estancat en formes estètiques dominades per tons plata, figures geomètriques i una estètica que d'alguna manera ja identifiquem, però que no ha estat tangible ni ha evolucionat.


Aquest cap de setmana passat, ens han publicat aquesta editorial al Zurda Magazine. Estic molt contenta del resultat i la feina feta. Treballar amb aquestes grans pro…

8/9/17 Caracterització d'un dolent de Pel·lícula

En el Teatre, també tenim personatges dolents de Pel·lícula! Els companys de l'obra del Centre "Arsènic i Puntes de Coixí" em van demanar una caracterització d'un personatge molt dolent, el que jo anomeno de Pel·lícula.

Aquestes caracteritzacions són amb les que m'ho passo millor, amb els dolents! El personatge interpretat per el gran actor Toni Pérez, es un assassí que modifica la seva cara després de cada assassinat. Li fa un doctor de pacotilla, i en la última operació anava begut. Així que la cara no li queda massa bé. Barrejant aquestes idees, em va venir al cap el dolent del 007 Zao, el dolent d'Apocalipsis now. Amb això i la idea de Boris Karloff de l'argument de l'obra vaig preparar aquest maquillatge.
1-Per tal de deformar l'ull, aplicar una cinta transparent de farmàcia per ferides. Estirar fins que l'actor pugui obrir l'ull però li quedi deformat. Situar-lo sobre la parpella. És molest al principi per l'actor, però aconsegueixes…

4/8/17 Miss Universe BodyArt

No hi ha res millor que acabar la temporada, abans de marxar de vacances, amb un BodyArt, no creieu? El fotògraf Juan Grao es va posar en contacte amb mi per realitzar un bodypainting. La model Marlene tenia molt interès a fer-ne un i buscaven una Makeup Artist. Vaig pensar en la de vegades que haviem parlat jo i la Jenifer de fer-ne un juntes, així que em vaig posar a organitzar-ho. 
Vaig proposar 3 temàtiques, però per temps la Jenifer i jo vem decidir la del univers, que el fotògraf i la model van estar-hi dacord de seguida. A la sessió es va també apuntar un segon fotògraf en Ricardo Espert.
La Jenifer i jo ens varem repartir el cos de la model per tal de fer aquest body art en 3 hores o 3 hores 30 minuts. Un rècord tenint en compte la durada dels bodypaintings. El repte era molt gran i el temps era clau per fer que la sessió funcionés. La Jenny va fer cara i tors i jo esquena i panxa amb els dissenys propis acordats. El demés ho fariem sobre la marxa tenint en compte el temps assig…

16/09/17 Caracterització del personatge Donny del Tinent d'Inishmore

Aquest passat cap de setmana vaig tenir el gran plaer de caracteritzar al gran actor Ramon Calpe. El personatge estripat, deixat, i mes aviat marrano que interpretava es deia Donny, dins l'obra el Tinent d'Inishmore. 
Vaig planejar una caracterització bàsica, però amb molts detalls, on els ulls eren els protagonistes, però la textura de la pell també era molt important.  Vaig emprar una tècnica poc usual de puntejat amb varis tons de base i després vaig difuminar. La pell tenia una textura poc viva i envellida sense la necessitat de fer cap arruga. Al tenir una edat poc definida i no voler fer un envelliment clàssic, vaig optar per aquesta tècnica.Però no només vaig maquillar a en Donny, un cop allà vaig poder fer un parell de caracteritzacions amb Efectes Especials FX. Ferides i cicatrius, que ja sabeu que m'encanta.

I també una mica de perruqueria apanyada. Col·locació de perruques i pentinats per a dos personatges més.
Moltes gràcies Eduard Asensio per la confiança i a tot…