Ves al contingut principal

6/7/17 Animació d'un Gandalf i dos Hobbits

Ja fa uns mesos em va trucar en David de Menudo Corte per consultar-me si podia fer un Gandalf i dos Hobbits per a una animació d'un casament. Quan em truca en David Soro sempre es per posar-me a prova. Tot i que no tenia molt clar com fer els peus internet i algunes consultes a professionals, com la Eli Rodriguez, em van ajudar a provar de resoldre el dilema.

El que vaig tenir molt clar va ser que al demanar una caracterització de cinema, tipus Cosplay les perruques anirien a càrrec de l'equip de l'Àngels de Marquès. Si vols qualitat allà has d'anar.
Així doncs tenia un gran repte, fer la caracterització de Gandalf amb làtex, el maquillatge de dos hobbits i un gran repte amb els seus peus. 
Vull donar les gràcies a Joan Puyal per la seva gran predisposició a deixar-me els seus peus per fer un motlle, sense ell no hauria estat possible! 

1-Alginat i motlle de guix del peus d'en Joan
2-Làtex tintat amb aquacolor to pell unes 10 capes.
3-reomplir el peu de làtex amb cotó i latex i unificar-lo amb unes sabates xines.
4-Làtex i pintura to pells per tota la sabata.
5-Incorporar crepé picat en una malla i enganchar amb làtex.
6-Pintura a l'alcohol per donar profunditat al peu.

Vodria donar la enhorabona als tres grans actors i xanquer, que van donar vida a Gandalf, Frodo i Sam. Nel·lo, Bittor i Adrià, vareu fer molt gran la caracterització i el vestuari que tant temps i varem dedicar. Al veureus actuar, vaig saber que estàven ven vius. Gràcies. 
Vull donar un especial agraïment al David Soro per confiar en mi, en aquest projectes agoserats i bojos que sempre m'ofereix i que mai puc dir que no. Merci David.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cabrera és Espectacle! Juliol 2018

Els passat 28 de juliol vaig tenir el gran privilegi de repetir en un gran espectacle musical a Cabrera. Un gran equip al backstage on treballar ja es una gran satisfacció i honor per mi. 
L'equip estava format per les grans maquilladores: Montserrat Tolosa, Mariona, JeniferTaliI la cinquena makeup una servidora!   
CABRERA ÉS ESPECTACLE! és una associació cultural de Cabrera de Mar, Maresme.  Es tracta d'un gran Show, d'unes dues hores, on els integrants imitent a cantants, musicals i grups de música. Tot a l'estil del programa "tu cara me suena"
Ep no reparen ni en mitjans ni en persones. Un gran show per un gran poble! 
Vaig tenir el gran privilegi de maquillar a la gran Rafaella Carrá entre d'altres, la veritat és que els actors i la gent que participa en aquest sarau, son grans molt grans! Es divertit i molt professional. Estic contentissima que de participar-hi, i si em voleu, l'any que vé vindré encantada!!!
I es que el show must go on!! 
Gràcies…

18-19-20 de Maig Chicago Show by El Gall Teatre

Del 18 al 20 de maig d'aquest any, amb el Grup Artístic El GALL, varem representar l'obra musical CHICAGO. Amb molta il·lusió i esforç, varem aprendre text, cançons i coreografies per donar el millor de nosaltres. I crec que vam estar a l'alçada d'un gran show. Pel que fa al maquillatge i caracterització només tenia el gran repte de maquillar al gran actor Sergi com a Miss Sonshine. Es un maquillatge complicat, ja que pots fer una exageració i no és aquesta la intenció. El personatge ha de ser la típica tieta cotilla, que sempre representa un actor. Crec que ens en vem sortir molt bé!!! Bravo Sergi!

Pel que fa als altres personatges, vaig donar quatre directrius a l'elenco de noies, i la veritat es que ho varen fer molt bé. Estic orgullosa d'aquestes noies que van prendre notes i tot, i que tan sols els vaig haver d'ajudar amb les pestanyes postisses, que no es pas fàcil posar-se-les una mateixa. Així que vaig
comprar una caixa per Amazon de 24 parells, per …

3/4/18 Shooting Proyecto Bestia by Robber Rodríguez

En Robber Rodriquez a través de la plataforma Litmind es va posar en contacte amb mi per a una col·laboració per el seu treball final al IED Barcelona. I al veure el MOD del projecte no m'ho vaig ni pensar, m'encanten les bogeries! Us explico, la idea principal del projecte es un exorcisme a nens consetits personificats amb ninots trencats de Hollywood. No se si ho vem aconseguir però vestuari i maquillatge sortien dels estereotips i tenia moltes ganes de fer alguna cosa així.


La idea era que la model en la primera part de la sessió portes un maquillatge natural, infantil i després es passés a tètric i fins hi tot amb llàgrimes de sang. Però al veure com anava la sessió vaig optar per un maquillatge més potent i exagerat.

Vam comptar amb la fantàstica model Valeria Sorolla amb la seva melena i posat extraordinàri i també amb la fotògrafa 
Ina Ansev.

I em quedo amb aquesta foto que representa una mica l'esència del projete Bèstia i el que en Robber volia recrear.
El backStage:

4/6/17 Futurismo Editorial de Moda a Zurda Magazine

El passat 1 de maig vaig participar amb la Victoria Labadie de Fotonomada, la magnifica estilista Vivi Puente i la gran model Irene Nuez en la Editorial Futurismo.
Aquesta editorial esta basada no en la moda del futur, sinó en com s'imaginaven el futur en el passat. Un concepte retro-futuristamarcat amb els rostres adrogins, volants extravagants , teles metalitzades, plataformes i una estètica del passat amb aires de futur.


Disenyadors, directors d'art y artistes en general sempre han intentat imaginar-se com serà el futur i quins seràn els cànons  que definiràn l'estètica futurista. Un exercici de creativitat que sembla que s'ha estancat en formes estètiques dominades per tons plata, figures geomètriques i una estètica que d'alguna manera ja identifiquem, però que no ha estat tangible ni ha evolucionat.


Aquest cap de setmana passat, ens han publicat aquesta editorial al Zurda Magazine. Estic molt contenta del resultat i la feina feta. Treballar amb aquestes grans pro…

26 de maig Pintacares i Tattoo Gliter amb Xip Xap Party a Castelldefels

No hi ha res millor que passar una tarda amb l'Helena del Xip Xap Party pintant carones i fent tattoos de glitter (purpurina). 
Aquesta vegada va ser a la fira Medieval de Castelldefels. Gràcies per la confiança amb Xip Xap Party sempre aprenc moltes coses. I sobretot em diverteixo fent el que més m'agrada! 
He de dir que l'Helena és una autèntica artistassa dels tatuatges de purpurina. La seva tècinica i tria de colors deixa bocabadats a petits i grans. És fantàstica, es per això que té tant èxit! No son tatuatges normals, són a l'estil Xip Xap.