Passa al contingut principal

6/7/17 Animació d'un Gandalf i dos Hobbits

Ja fa uns mesos em va trucar en David de Menudo Corte per consultar-me si podia fer un Gandalf i dos Hobbits per a una animació d'un casament. Quan em truca en David Soro sempre es per posar-me a prova. Tot i que no tenia molt clar com fer els peus internet i algunes consultes a professionals, com la Eli Rodriguez, em van ajudar a provar de resoldre el dilema.

El que vaig tenir molt clar va ser que al demanar una caracterització de cinema, tipus Cosplay les perruques anirien a càrrec de l'equip de l'Àngels de Marquès. Si vols qualitat allà has d'anar.
Així doncs tenia un gran repte, fer la caracterització de Gandalf amb làtex, el maquillatge de dos hobbits i un gran repte amb els seus peus. 
Vull donar les gràcies a Joan Puyal per la seva gran predisposició a deixar-me els seus peus per fer un motlle, sense ell no hauria estat possible! 

1-Alginat i motlle de guix del peus d'en Joan
2-Làtex tintat amb aquacolor to pell unes 10 capes.
3-reomplir el peu de làtex amb cotó i latex i unificar-lo amb unes sabates xines.
4-Làtex i pintura to pells per tota la sabata.
5-Incorporar crepé picat en una malla i enganchar amb làtex.
6-Pintura a l'alcohol per donar profunditat al peu.

Vodria donar la enhorabona als tres grans actors i xanquer, que van donar vida a Gandalf, Frodo i Sam. Nel·lo, Bittor i Adrià, vareu fer molt gran la caracterització i el vestuari que tant temps i varem dedicar. Al veureus actuar, vaig saber que estàven ven vius. Gràcies. 
Vull donar un especial agraïment al David Soro per confiar en mi, en aquest projectes agoserats i bojos que sempre m'ofereix i que mai puc dir que no. Merci David.
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

6/12/16 Operació Pastorets Part 3: El Maquillatge!

Després de mesos d'espera, ja els tenim aquí! Satanás i Llúcifer dels Pastorets del Teatre Gespa
Dilluns passat varem fer les fotografíes del cartell i el video promocional de l'obra. Era la prova final, caçar la protesis amb la cara dels actors. Quina responsabilitat i quins nervis. Per sort tot va encaixar a la perfecció! I tot que he de fer algunes modificacions en el maquillatge penso que ha quedat prou bé. Estic contenta. 


Per el maquillatge vaig fer servir aquacolor, fins i tot per pintar la protesis. El latex de The Monster Makers és porós i accepta perfectament el maquillatge a l'aigua, cosa que no passa amb els latex liquids. Ho dic per experiència anterior. El primer resultat del que serà a l'obra ja el veieu! 


He de donar les gràcies als actors que donen vida a aquests dimonis Gemma i Xavier per la seva professionalitat i dedicació. Fa dos mesos que va començar aquest projecte una mica inspirat per ells, i va ser fàcil engrescar-no-hi. Son Genials i uns grans…

28/11/2015 Proves SATANAS de Pastorets

Aquest any, no podré estar en persona els dies de la representació de Pastorets 2015. Tot i això dissabte 28 de nomebre varem fer el projecte del que podria ser Santanas, amb la gran ajuda de l'Angels Fitó, que serà la cap de maquillatge aquest any.
Per começar només desvetllaré que serà més una cabra que un monstre, com habitualment hem anat fent els últims anys, tot i el seu aspecte monstruós, ens hem inclinat per fer-ho més animal. Serà un maquillatge al Aquacolor, mes senzill, però efectiu de cara al teatre.


Dissabte doncs, pintures en mà, l'Àngels i una servidora, varem fer la primera prova del nou Satanàs a l'actor Albert Baltà que interpreta aquest paper. Us faré una llista dels materials utilitzats per i l'ordre per tal que en tingueu una referència.

1-Protesis de latex enganchades amb Pro-site, que és menys agressiu que el mastic tot i que tarda més en enganchar. L'actor ho agraeix a l'hora de treure's les protessis. Marxa amb alcohol.

2-Deliniar e…

21/10/18 Tupper makeup a Horta

El passat diumenge 21 d'octubre vaig fer un tupper makeup (automaquillatge en grup) a al barri barceloní d'Horta. Sempre intento aclarir que no es tracta de comprar res, es tracta de portar el teu maquillatge per aprendre a treure el màxim partit al material que teniu i aprendre coses per saber-vos maquillar.

Les meves alumnes van ser molt aplicades i
varen portar pràcticament tot el maquillatge que tenien per casa. Això els va facilitar entendre allò que podien fer servir i el que els faltava, i es que els faltava res.

Al final ens se'ns va fer curta la reunió perquè varem estar quasi 3 hores parlant de maquillatge i bellesa amb un ambient molt amical.

Si voleu saber més coses sobre el tupper Makeup cliqueu a Bellesa de la pagina inicial.

18/11/17 Automaquillatge Teatral

Fa un dies l'actor Oriol Petit, em va demanar ajuda per el seu personatge a l'obra Agost del grup de teatre Telóbert que es va estrenar el cap de setmana passat. No el vaig poder maquillar, així que li vaig proposar ensenyar-li el seu maquillatge, adaptat al seu nivell. Es tractava d'un envelliment, ja que feia un personatge de mitjana edat i calia envellir l'actor per donar credibilitat al personatge que representava. 
Ho vaig plantejar d'una manera fàcil i didàctica. Vaig ensenyar els materials i l'ordre i el vaig maquillar només mitja cara. Així un cop finalitzat, amb la meva ajuda si era necessaria, es maquillaria l'altre costat de la cara veien el que jo havia fet.
No em cansaré mai de dir-ho, cal practicar. Quan jo vaig començar també tenia dificultats per maquillar-me, però la paciència i la pràctica, em va ajudar molt. 
Així doncs, us torno a demostrar que, persones que diuen que no saben maquillar-se, com l'Oriol, poden fer-ho amb il·lusió, i pràc…

8/10/16 Festa de la Tardor amb Xip Xap Party

Al Nomad de Salou vaig conèixer unes noies estupendes del Xip Xap Party, que fan de tot! Aniversaris, Casaments Catering, animacions Cangurs, Esdeveniments de tota mena, finals de curs....i esclar fan Pintacaretes. En el seu espectacle d'animació SOMNIS on a banda de l'animació es fan Pintacaretes i Globus.  Em van trucar, quina sorpresa! Per col·laborar amb ells a la Festa de la Tardor del carrer Joan Maragall de Sant Feliu del LLobregat. Gràcies Helena i Maria per aquest matí de somnis....